Benodigdheden

85 gr licht bruine basterdsuiker

2 volle eetlepel cacaopoeder

25 gram olie

75 gr margarine of roomboter gesmolten

125 gr rijstmeel

4 eieren

1 vanillesuiker

1 bakpoeder

1 theel vanille extract

75 gram melk chocolade

75 gram pure gesmolten chocolade

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 160 C
  2. Meng de rijstmeel met de bakpoeder en cacaopoeder en zet op zij
  3. Klop in een kom de eieren, basterdsuiker, gesmolten boter, vanillesuiker, extract en de olie met een garde tot een mooi beslagje.
    Voeg de gesmolten chocolade toe en klop nog even door
  4. Voeg het meelmengsel toe en klop goed door tot je het meel niet meer ziet
  5. Giet het beslag in een met bakpapier beklede vorm en bestrooi met een handje pecannoten
  6. Bak voor ong 25 min in een voorverwarmde oven op 160C. Check na 20 a 25 min met een satéprikker
  7. Til de brownie over naar een taartrooster en laat zoveel mogelijk koelen
  8. Neem wat bebogeenpasta of karamelpasta in een schaaltje er roer deze goed los. Besprenkel met behulp van een lepel de karamel over de browniecake. Strooi er wat Keltische zeezout op en klaar is je Salted caramel brownie

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten